سیر سیاه به انگلیسی 2020-11-07

آشنایی کامل با اسامی ادویه جات به انگلیسی اساطیر زبان

منشأ سس کشور یونان است که از سیر خرد شده، خیار رنده شده و ماست تهیه می‌شود. در بلغارستان "сух таратор" به معنی تاراتور خشک شده، نامیده می‌شود که هیچ شباهتی به تارتور عربی ندارد. تا کنون علاوه بر موتور ترجمه، بیش از ۲۵ میلیون کلمه متن این پیکره نیز به صورت متن‌باز منتشر شده و از طریق سایت پارسیگان در اختیار محققین قرار گرفته است. Lavender (اسطوخودوس) گلی است که بوی خوبی دارد و نام انگلیسی این رنگ، از این گیاه گرفته شده است. قبل از دیدن بقیه رنگ ها به شما پیشنهاد می کنیم حتما مطلب روش های یادگیری سریع زبان انگلیسی را نیز ببینید. با این حال مهم است که راهی پیدا کرده تا زبان انگلیسی را به بخشی از زندگی روزمره خود تبدیل کنید.

علاوه بر این انواع اصلی، انواع دیگری از پودر سیر نیز وجود دارند که ممکن است در بازار پیدا کنید، مانند پودر سیر تخمیری و پودر سیر سیاه. پودر سیر تخمیری از سیر تخمیری تهیه می‌شود و طعم ترش و کمی شیرین دارد. پودر سیر سیاه از سیر سیاه تخمیری تهیه می‌شود و طعم شیرین و اومامی دارد. ادویه جات جادویی که طعم و عطر بی نظیری به غذا می بخشند، نه تنها در آشپزی ایرانی بلکه در سراسر دنیا نقش پررنگی دارند.

تمر هندی ادویه‌ای ترش است که شبیه غلاف قهوه‌ای منحنی شکل است که از درخت تمر هندی به دست می‌آید. این یک پالپ است که برای افزودن طعم‌هایی مانند بوی شیرین، ترش و میوه‌ای استفاده می‌شود. ادویه واژه‌ای است که گیاه‌های خشک شده اتلاق می‌شود، به غیر از برگ‌هایی که به عنوان طعم دهنده در تهیه غذا، دستور پخت، برای طعم و مزه استفاده می‌شود، اما جزء اصلی غذا به‌حساب نیاید. ادویه ممکن است دانه، میوه، پوست، نمک، استیک، ریشه یا قسمت دیگری از یک گیاه باشد که به عنوان طعم دهنده و رنگ‌‌دهنده غذا استفاده شود. به نظر نمی رسد سیر سیاه عوارض جانبی عمده ای داشته باشد اما اگر از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنید یا به سیر حساسیت دارید باید از مصرف مقادیر زیاد آن اجتناب کنید.

نتایج نشان داد سیر سیاه اثر قابل توجهی بر کاهش وزن نداشت، اما چربی بدن و چربی کبد را کاهش داده و جلوی آسیب های کبدی را گرفت. بنابراین سیر سیاه خاصیت محافظتی برای کبد دارد و برای افرادی که به کبد چرب مبتلا هستند مفید است. در واقع سیر سیاه هم خاصیت درمانی برای کبد دارد و هم خاصیت پیشگیری از بیماری های کبدی. یک پژوهش دیگر در کره جنوبی نشان داد که سیر سیاه خواص آنتی اکسیدانی قوی دارد و یک غذای مناسب برای محافظت از کبد در برابر آسیب های کبدی ناشی از مصرف الکل است.

توجه به این نکته مهم است که برخی از این نتایج حاصل از مطالعات حیوانی است و دانشمندان باید مطالعات بیشتری در مورد اثرات سیر سیاه بر دیابت و سطح قند خون در انسان انجام دهند. طرز تهیه این ادویه تاحدودی متفاوت از دیگر موارد لیست ادویه جات به انگلیسی است چرا که دارچین از پوست داخلی درخت بدست می آید و برای خوش بو کردن غذا کاربرد دارد. همان طور که در بخش قبل توضیح داده شد سیر سیاه به خاطر خاصیت چربی زدایی از خون مانع از تنگی عروق و رگ ها شده و در نتیجه مانع از فشار خون و خطر سکته می شود. سیر سیاه همان سیر معمولی است که تخمیر شده و محصول کشور خاصی نیست؛ بنابراین بذر سیر سیاه وجود ندارد و می تواند در هر کشوری تولید شود. سیر سیاه یک فراورده تخمیری از پیاز سیر کامل است که با حرارت و رطوبت و زمان کنترل شده تهیه می شود. سیر به مدت 50 تا 90 روز در دمای 60 – 70 درجه سانتی گرد در رطوبت 80 درصد نگهداری می شود.

یکی از برندهای شناخته‌شده در بازار است که پودر سیر با کیفیتی را ارائه می‌دهد. قیمت این برند معمولا در رده بالاتری نسبت به سایر برندها قرار دارد. علت این امر، استفاده از سیرهای مرغوب و فرآیند تولید دقیق است. امیدواریم اطلاعات ارائه شده در این متن، به شما در انتخاب پودر سیر مناسب کمک کند. با در نظر گرفتن عوامل مختلف مانند قیمت، کیفیت، برند و بسته‌بندی، می‌توانید پودر سیری را انتخاب کنید که نیازهای شما را به بهترین نحو برآورده کند. آیا نور خورشید برای پودر سیر مضر است؟ بله، نور خورشید می‌تواند باعث کاهش کیفیت پودر سیر شود.

اغلب از ادویه‌جات در ساخت داروها، مراسم مذهبی و غیره استفاده می‌شود. ادویه‌ها به دلیل طعم، بو و کیفیت‌های متفاوت خود شناخته می‌شوند. با این حال بهتر است با یک متخصص مراقبت های بهداشتی صحبت کنید تا مشخص شود سیر سیاه برای شما بی خطر و مناسب است یا خیر.

و اگر می‌خواهید طعم‌های جدید و منحصر به فرد را تجربه کنید، پودر سیر تخمیری یا پودر سیر سیاه را امتحان کنید. در این مقاله به بررسی تمام اسم‌های ادویه‌جات در زبان انگلیسی پرداختیم. در صورتی که در روند یادگیری زبان انگلیسی نیاز به مشاوره داشتید به شما پیشنهاد می‌کنیم راه مطمئن را انتخاب کرده و با ما تماس بگیرید. آموزشگاه زبان ایرانمهر با ارائه مشاوره تخصصی آماده پاسخگویی به تمامی سوالات شما در زمینه آموزش زبان است. همچنین شما می‌توانید برای مشاوره و تعیین سطح رایگان و ثبت‌نام در دوره‌های آموزش زبان انگلیسی، آلمانی، فرانسه و سایر زبان‌ها فرم مشاوره رایگان را پر نمایید. کارشناسان آموزش در اسرع وقت با شما تماس گرفته و پاسخگویی سوالات شما خواهند بود.

رنگ زرد یا قهوه‌ای نشان‌دهنده کیفیت پایین, کهنگی یا استفاده از سیر نامرغوب در تهیه پودر است. همچنین, وجود ذرات تیره رنگ یا ناخالصی در پودر سیر نشان‌دهنده عدم رعایت بهداشت در فرآیند تولید و آسیاب است. بسته‌بندی پودر سیر نیز می‌تواند اطلاعات مهمی در مورد اصالت آن ارائه دهد. به تاریخ تولید و انقضا، نام و آدرس تولیدکننده، و نشان استاندارد (در صورت وجود) توجه کنید. وجود اطلاعات ناقص یا غلط روی بسته‌بندی، می‌تواند نشان‌دهنده تقلبی بودن محصول باشد. خرید از فروشگاه‌های معتبر و برندهای شناخته‌شده، احتمال خرید پودر سیر تقلبی را کاهش می‌دهد.

زبان انگلیسی یکی از مهم‌ترین زبان‌های زنده دنیا است که تقریبا تمام تعاملات بین‌المللی امروز دنیا به این زبان اصیل انجام می‌شود. درخت کاری از خانواده Rutaceae است که از برگ‌های آن در غذاهای مختلف استفاده می‌شود و طعمی تند به آن می‌دهد. دارچین ادویه‌ای است که از پوست داخلی چندین درخت به دست می‌آید که به عنوان ادویه خوشبو در غذاهای مختلف، میان وعده‌ها یا غذاهای سنتی استفاده می‌شود. بیشتر برای افزودن طعم غذا استفاده می‌شود و در طب طب سنتی بسیار معروف است. بیشتر با غذاهای غیر گیاهی مانند گوشت، ماهی و غیره استفاده می‌شود. ادویه‌ها به اجزای مختلف گیاهان مانند برگ، میوه، ساقه، گل طبقه‌بندی می‌شوند.

در این مواقع باید با داروهای ضد حساسیت و ضد التهابی واکنش نادرست بدن را کنترل کرد. تخمیر سیر تازه به این صورت است که آن را به مدت ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای ۶۰ تا ۷۷ درجه و در رطوبت ۸۰ تا ۹۰ درصد نگهداری می کنند. کار راحتی نیست اما بعد از تخمیر، سیر حالت ژله ای پیدا می کند، رنگ حبه های سیر، سیاه می شود و مزه شیرینی پیدا می کند. پوراتا[۶] سس مشابهی است که به جای سیر با تره‌فرنگی تهیه می‌شود. همچنین، قیمت پودر سیر اصل معمولا بالاتر از پودر سیر تقلبی است.

سیر یکی از گونه های تیز پیاز است که بیشتر برای طعم دهی به غذا استفاده می شود و در طب سنتی کاربرد بسیاری دارد. گران ترین ادویه در دنیا زعفران است که از گل Crocus sativus تولید می شود و این ادویه از خشک کردن نخ های داخل گل بدست می آید. محتوای آب سیر 63 درصد است که بعد از تخمیر به 40 – 50 درصد می رسد. هر چه دما بیشتر باشد تخمیر سیر سریعتر انجام میشود مثلا در دمای 70 درجه سرعت تخمیر سیر نسبت به دمای 60 درجه دو برابر است. به یاد داشته باشید که خرید آگاهانه، همواره بهترین انتخاب است.

رازیانه یک گونه گیاهی گلدار از خانواده هویج است که دارای گل‌های زرد رنگ است و از دانه‌های آن به‌عنوان ادویه به دلیل بوی شیرین و طعم خوب آن استفاده می‌شود. نعناع پیپریتا رایج‌ترین ماده مورد استفاده به‌عنوان نعناع است. از آن به عنوان ادویه استفاده می‌شود و به روش‌های مختلفی سرو می‌شود مثلاً برگ‌ها را با شکر ترکیب کرده، طعم برگ نعناع را به آن اضافه می‌کنند تا آبمیوه‌ای به‌دست آید که بوی منحصر به فردی می‌دهد.

موتور محاوره ترجمه ترگمان یک موتور ترجمه‌ماشینی نورونی مبتنی بر الگوریتم‌های یادگیری ژرف است که با استفاده از پیکره متنی با بیش از ۳۰ میلیون کلمه متن انگلیسی ترجمه‌شده به فارسی آموزش دیده است. آیا می‌توان پودر سیر را در یخچال نگهداری کرد؟ خیر، رطوبت یخچال برای پودر سیر مناسب نیست. احتمالاً رنگ‌های ساده‌ای مانند قرمز، زرد و آبی را در از همان اول که یادگیری انگلیسی را شروع کردید، یاد گرفته‌ باشید. اما به جز این رنگ‌های ساده و ابتدایی، در زبان انگلیسی رنگ‌های فراوان دیگری نیز وجود دارد. رنگ‌ها بخشی مهم و جدایی ناپذیر از زندگی ما هستند و همه ما رنگ‌های مورد‌ علاقه خود را داریم. هیچ جایی را نمی‌توان یافت که رنگ در آن حضور نداشته باشد و تمام اشیا در بی‌رنگ‌ترین حالت نیز رنگ دارند!

حرارت باعث می‌شود روغن‌های ضروری موجود در پودر سیر تبخیر شوند و عطر و طعم آن از بین برود. بنابراین، از قرار دادن ظرف پودر سیر در معرض نور مستقیم خورشید خودداری کنید. اگر مجبور هستید ظرف را در مکانی قرار دهید که نور خورشید به آن می‌تابد، حتماً از یک پارچه تیره برای پوشاندن آن استفاده کنید. پودر سیر به دلیل ماهیت خشک خود، رطوبت را به راحتی جذب می‌کند. این جذب رطوبت می‌تواند باعث کلوخه شدن پودر شود و کیفیت آن را به شدت کاهش دهد. برای جلوگیری از این مشکل، باید پودر سیر را در محیطی خشک و خنک نگهداری کرد.

اما متاسفانه، سودجویان با عرضه پودر سیر تقلبی، نه تنها باعث نارضایتی مصرف‌کنندگان می‌شوند، بلکه ممکن است سلامت آن‌ها را نیز به خطر بیندازند. از آنجایی که تشخیص پودر سیر اصل از تقلبی با چشم غیر مسلح دشوار است، آشنایی با روش‌های تشخیص می‌تواند به شما در انتخاب محصول با کیفیت کمک کند. به طور کلی، پودر سیر یک ادویه بسیار مفید و کاربردی در آشپزی است که می‌تواند به طعم و عطر غذاهای شما عمق و جذابیت ببخشد. با انتخاب نوع مناسب پودر سیر و استفاده صحیح از آن، می‌توانید از تمام فواید آن بهره‌مند شوید.“`“`html پودر سیر یکی از ادویه‌های پرکاربرد در آشپزی سراسر جهان است که از سیر خشک شده و آسیاب شده تهیه می‌شود.

در مطالعه حیوانی دیگری در سال 2019 محققان به موش‌ ها رژیم غذایی پرچرب دادند. موش‌ هایی که سیر سیاه مصرف می‌ کردند در مقایسه با موش‌ هایی که سیر سیاه مصرف نمی‌ کردند به میزان قابل‌ توجهی سطوح گلوکز و انسولین کمتری را در خون خود تجربه کردند. جمع بندی تحقیقات نشان می دهد بهترین دما برای تخمیر سیر و تبدیل آن به سیرسیاه دمای ۷۰ درجه سانتی گراد است. باید توجه داشت که فقط دما موثر نیست و خواص سیرسیاه تحت تاثیر عواملی دیگری مثل رطوبت هم هست. در نظر داشته باشید که مصرف بیش از حد سیر سیاه هم می تواند عوارضی داشته باشد.

سس سیر را می‌توان برای طعم دادن به بسیاری از غذاها و بشقاب‌ها مانند استیک، ماهی، غذاهای دریایی، گوشت گوسفند، دنده، مرغ، تخم‌مرغ و سبزیجات استفاده کرد.[۱][۲] از این سس به عنوان چاشنی نیز استفاده می‌شود. موتور رسمی ترجمه ترگمان یک موتور ترجمه‌ماشینی نورونی مبتنی بر الگوریتم‌های یادگیری ژرف است که با استفاده از پیکره متنی با بیش از ۶۵ میلیون کلمه متن انگلیسی ترجمه‌شده به فارسی آموزش دیده است. بخش عمده این پیکره شامل اخبار گردآوری و ترجمه‌شده از خبرگزاری‌های معتبر نظیر cnn، bbc، reuters و مجلات خارجی در طول سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۲ گردآوری شده است.

زعفران یک کلاله خشک شده و و این ادویه زرشکی رنگ از نخ‌هایی (پرچم‌هایی) است که در داخل گل یافت می‌شود. همچنین همراه با شیر برای کودکان یا بعد از ازدواج سرو می‌شود. در این قسمت قصد داریم درباره برخی از ادویه جات برای شما توضیحاتی ارائه کنیم تا بتوانید شناخت بهتری از آن ها داشته باشید. در مورد سیر سیاه سوالی دارید؟ در بخش پرسش و پاسخ از ما بپرسید تا کارشناسان ما در اسرع وقت پاسخگوی شما باشند. مجموعه واکنش های غیر آنزیمی مثل واکنش میرلارد ، اکسیداسیون فنل ها و کاراملی شدن در این مدت سیر حالت ژله ای پیدا کرده و مزه اش شیرین و رنگش سیاه می شود. در کشورهای اسیای جنوبی مثل تایلند و کره جنوبی و ژاپن ، قرن هاست که سیر سیاه به عنوان یک خوراکی و داروی سنتی استفاده می شود  و در دهه های اخیر وارد بازار جهانی شده است.

پژوهشی که روی سرطان معده انجام شد، نشان  داده است که مصرف سیر سیاه میتواند حجم و وزن تومورهای سرطان را کاهش دهد. برندی نوظهور است که در تلاش است تا با ارائه پودر سیر با کیفیت و قیمت رقابتی، جای خود را در بازار پیدا کند. با رعایت این نکات ساده, می‌توانید پودر سیر خود را برای مدت طولانی‌تری تازه و خوش‌طعم نگه دارید و از طعم دلپذیر آن در غذاهای خود لذت ببرید. با رعایت این نکات ساده، می‌توانید پودر سیر خود را برای مدت طولانی‌تری تازه و خوش‌طعم نگه دارید و از طعم دلپذیر آن در غذاهای خود لذت ببرید.

اکثر دانشجویان انگلیسی از جمله متخصصان بین المللی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی، این سوال را می‌پرسند. اگر فقط هفته‌ای دوبار به مدت 1.5 ساعت در کلاس شرکت کنید، پیشرفت قابل توجه دشوار خواهد بود. برگ بو یک برگ تند و معطر است که معمولا برای پخت و پز استفاده می‌شود. همین تنوع و خصوصیات آنها باعث شده که ادویه‌ها از جاذبه‌هایی پرطرفدار در طبخ و آشپزی و همچنین در صنعت بهداشت و سلامتی باشند. باز هم هرگونه سوال یا نظری درباره این مطلب دارید در بخش نظرات با ما و سایر هموطنان عزیز مطرح فرمایید. تمامی مطالب سایت سومیتا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند.

هنگام خرید پودر سیر، علاوه بر قیمت، به کیفیت محصول نیز توجه کنید. پودر سیر با کیفیت باید دارای رنگ روشن، عطر قوی و طعم مطبوع باشد. همچنین، به تاریخ انقضای محصول نیز توجه کنید و از خرید پودر سیر تاریخ گذشته خودداری کنید. نور خورشید می‌تواند باعث از بین رفتن ترکیبات معطر و طعم‌دهنده پودر سیر شود. بنابراین, از قرار دادن ظرف پودر سیر در معرض نور مستقیم خورشید خودداری کنید.

به همین خاطر پزشکان به مبتلایان به بیماری های قلبی و عروقی توصیه می کنند سیر مصرف کنند و سیر سیاه هم به همان میزان برای سلامت قلب و عروق مفید است، با این تفاوت که خوردنش خیلی آسان تر بوده و بوی بد ندارد. به طور کلی، انتخاب پودر سیر مناسب به نیازها و بودجه شما بستگی دارد. اگر به دنبال پودر سیر با کیفیت بالا هستید، برندهای الف و ب گزینه‌های مناسبی هستند. اما اگر به دنبال خرید مقرون‌به‌صرفه هستید، برند ج و برندهای مشابه می‌توانند انتخاب خوبی باشند. توجه داشته باشید که همیشه کیفیت را در اولویت قرار دهید و قبل از خرید، قیمت‌ها و ویژگی‌های مختلف را با هم مقایسه کنید.

(منبع) یکی از علل خاصیت ضد اکسیدانی بیشتر در سیر سیاه، تولید مقداری زیادی ترکیبات آلی گوگرد یا ترکیبات اورگانوسولفور در فرآیند تبدیل سیر تازه به سیر سیاه است. مقدار زیاد آنتی اکسیدان موجود در سیر سیاه باعث می شود به خوبی با اثرات مخرب رادیکال های آزاد در بدن که عامل ایجاد سرطان هستند مقابله کند. در فرایند تخمیر سیر ، مقدار زیادی از ترکیبات اروگانوسولفور تولید  می شود که نقش مهمی در از بین بردن رادیکال های آزاد دارد. پودر سیر علاوه بر کاربردهای آشپزی، دارای خواص دارویی نیز می‌باشد. سیر به طور کلی به عنوان یک آنتی‌اکسیدان قوی شناخته شده و می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند. همچنین، مصرف سیر می‌تواند به کاهش فشار خون و کلسترول کمک کند.

در این مقاله لینگوتاک لیستی کامل از انواع ادویه‌جات را به زبان انگلیسی برایتان جمع‌آوری کرده‌ایم تا به یادگیری این زبان به شما کمکی کرده باشیم. همچنین فراموش نکنید بهترین راه یادگیری این زبان شرکت در یک کلاس زبان آنلاین است. هند انواع مختلفی از ادویه ها را دارد که نه تنها در غذاهای هندی بلکه در غذاهای مختلف در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرند. اینکه این ادویه ها چطور و چگونه به گوشه و کنار جهان رسیده اند داستان درازی دارد. یک مطالعه بر روی رت ها نشان داد که سیر سیاه می تواند التهاب مغز ناشی از بتا آمیلوئید را کاهش دهد و حتی حافظه کوتاه مدت را بهبود بخشد. در یک مطالعه حیوانی متفاوت سیر سیاه سطوح بالای تری گلیسیرید و کلسترول و خطر بیماری قلبی را کاهش داد.

هنگام استفاده از پودر سیر، از قاشق تمیز و خشک استفاده کنید. استفاده از قاشق مرطوب می‌تواند باعث ورود رطوبت به داخل ظرف پودر سیر شود و آن را فاسد کند. همچنین، از برگرداندن پودر سیر اضافی به داخل ظرف اصلی خودداری کنید. بهتر است پودر سیر اضافی را دور بریزید تا از آلوده شدن کل پودر سیر جلوگیری شود.

بررسی های انجام شده در زمینه خواص سیر سیاه برای دیابت  نشان می دهد که مصرف سیر سیاه با افزایش انسولین خون یا کاهش مقاومت به انسولین باعث بهبود هموستاز و کنترل قند خون می شود. با باز کردن بسته بندی, باید بوی سیر تازه و تند را استشمام کنید. اگر بوی پودر سیر ضعیف باشد, نشان‌دهنده کهنگی یا استفاده از مواد افزودنی برای رقیق کردن طعم است. گاهی اوقات, پودر سیر تقلبی بوی تند و زننده‌ای دارد که ناشی از استفاده از مواد شیمیایی برای ایجاد عطر است.

از آن‌جایی که در موتور‌های ترجمه نورونی حجم پیکره آموزش‌داده‌شده به ماشین یکی از مهمترین شاخصه‌های افزایش کیفیت استاز همه علاقمندان و مترجمین درخواست‌ می‌کنیم تا ما را در افزایش کیفیت این موتور یاری کنند. البته طیف های مختلفی از سفید وجود داره که در همین مطلب به اون اشاره شده است. حالا بیایید اصطلاحاتی را ببینیم که رنگ ها به انگلیسی در آنها استفاده شده است.

سیر سیاه دکتر بیز

پودر سیر یکی از ادویه‌های پرکاربرد در آشپزی ایرانی و بین‌المللی است که به غذا طعم و عطر دلپذیری می‌بخشد. اما حفظ کیفیت و تازگی پودر سیر نیازمند رعایت نکات مهمی است. عدم توجه به این نکات می‌تواند منجر به از دست رفتن عطر، طعم و حتی فاسد شدن آن شود. به همین دلیل، دانستن روش‌های صحیح نگهداری این ادویه ارزشمند بسیار مهم است. سعی کنید پودر سیر باکیفیت از برندهای معتبر تهیه کنید تا از طعم و عطر مطلوب آن بهره‌مند شوید. همچنین، به تاریخ انقضای پودر سیر توجه کنید و از مصرف پودر سیر تاریخ گذشته خودداری کنید.

کلیه مطالب موجود در سایت بصورت تحقیقاتی بوده و اکیدا توصیه میشود قبل از هرچیز از پزشک خود مشورت بگیرید. این دومین ادویه پرطرفدار در جهان است که طعم بی نظیری به غذاها می بخشد. زیره سیاه به عنوان یک ادویه توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده شناخته شده است زیرا یک چاشنی و طعم طبیعی است.

بر اساس یک مطالعه بر روی 226 زن در معرض خطر، فعالیت آنتی اکسیدانی سیر سیاه تخمیر شده با استفاده از باکتری لاکتوباسیلوس بولگاریکوس حتی ممکن است به جلوگیری از ابتلا به دیابت بارداری کمک کند. طبق تحقیقات علمی، سیر سیاه برای سرطان، لاغری، دیابت، چربی خون، فشار خون، حساسیت، قلب و کبد مفید است. فیلفیل چوما یک دستور غذای از یهودیان لیبی آفریقای شمالی است که از پودر فلفل شیرین و تند، انبوهی از سیر آسیاب شده، زیره سیاه و سبز تهیه می‌شود. از آن در آشپزی اتیوپی به عنوان سس دیپ و به عنوان سسی برای مزه‌دار کننده گوشت، یا به عنوان چاشنی پایه برای غذاهایی مانند خورش و سس استفاده می‌شود. وجود ذرات درشت یا سفت در پودر سیر نشان‌دهنده آسیاب نامناسب یا استفاده از سیر کهنه و خشک است. همچنین، پودر سیر اصل به راحتی در آب حل می‌شود و نباید رسوب یا ذرات معلق زیادی در آب باقی بگذارد.

به علاوه سیر سیاه می تواند چربی انباشته شده در کبد را کاهش دهد. هر چند آلیسین کمتر می شود ولی به جای آن آنتی اکسیدان ها که خواص مفیدی در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها دارند در سیر سیاه ۴ تا ۵ برابر افزایش می یابد! طبق تحقیقات فرآیند تخمیر و تبدیل سیر تازه به سیر سیاه باعث بهبود خواص آن برای بدن انسان می شود.

یادگیری نام رنگ‌ها به زبان انگلیسی دایره لغات زبان‌آموزان را گسترش می‌دهد و آن‌ها را قادر می‌سازد که به راحتی در مورد رنگ چیزهایی که روزانه در اطراف می‌بینند، صحبت کنند و آن‌ها را توصیف کنند. ادویه‌ای به نام Asafoetida به لیست مواد غذایی اضافه شده است. آسافوتیدای خشک یا آسیاب شده همراه با نمک و سالاد خام مخلوط می‌شود. ادویه‌ای به نام میخک یک جوانه گل خوشبو و شیرین از یک درخت گلدار است که معمولاً در پخت غذاها به عنوان یک ماده تند استفاده می‌شود. در غذا به عنوان ادویه اصلی و برای رنگ دادن به غذا استفاده می‌شود.

یک مطالعه متفاوت به 60 فرد مبتلا به کلسترول بالا به مدت 12 هفته روزانه 6 گرم عصاره سیر سیاه یا دارونما داد. سیر سیاه کلسترول HDL را افزایش و نشانگرهای بالقوه بیماری قلبی را کاهش داد. یک مطالعه بر روی حیوانات اثرات سیر خام و سیاه را در موش‌ هایی که از آسیب قلبی ناشی از ایسکمی – فقدان جریان خون به قلب – بهبود می‌ یابند مقایسه کرد.

طعم و عطر قوی و متمایز آن، پودر سیر را به یک افزودنی محبوب برای طعم‌دار کردن انواع غذاها، از سوپ و خورش گرفته تا سس و ماریناد تبدیل کرده است. با این حال، شاید ندانید که انواع مختلفی از پودر سیر در بازار موجود است که هر کدام ویژگی‌ها و کاربردهای خاص خود را دارند. بر اساس تحقیقات انجام شده سیر سیاه خاصیت آنتی اکسیدان و ضد سرطان قوی ، ضد حساسیت ، ضد دیابت و کنترل قند خون و ضد التهاب ، کاهش وزن و لاغری ، کاهش چربی خون ، پیشگیری از گرفتگی عروق و محافظت از کبد دارد. طبق این یافته ها خاصیت ضد سرطانی و از بین بردن رادیکال های آزاد در بدن، در سیر سیاه ۴.۵ برابر بیشتر از سیر تازه است!

رنگ زرد یا قهوه‌ای نشان‌دهنده کیفیت پایین، کهنگی یا استفاده از سیر نامرغوب در تهیه پودر است. همچنین، وجود ذرات تیره رنگ یا ناخالصی در پودر سیر نشان‌دهنده عدم رعایت بهداشت در فرآیند تولید و آسیاب است. برای اطمینان از کیفیت پودر سیر, بهتر است آن را به مقدار کم خریداری کنید و به مرور زمان مصرف کنید. خرید مقادیر زیاد پودر سیر ممکن است باعث شود که قبل از مصرف, کیفیت آن کاهش یابد. همچنین, قبل از هر بار استفاده, پودر سیر را از نظر بو, رنگ و بافت بررسی کنید. با رعایت این معیارها، می‌توانید پودر سیر باکیفیت را انتخاب کنید و از طعم و عطر بی‌نظیر آن در غذاهای خود لذت ببرید.

با آگاهی از معیارهای ذکر شده، می‌توانید بهترین انتخاب را داشته باشید. 2024 ©  کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت برای آموزشگاه ایران آکسفورد محفوظ است . البته Salmon یا گل بهی و رنگ های مختلف نزدیک به صورتی هم وجود دارند که تو این مطلب به انها اشاره شده است. در توصیف رنگ ها به انگلیسی برخی مواقع از کلماتی بر می خورید که برای بهتر نشان دادن یک رنگ بسیار مهم است.

در یک مطالعه لوله آزمایشی در خون 21 داوطلب عصاره سیر سیاه فعالیت های تحریک کننده ایمنی، آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی قوی تری نسبت به عصاره سیر خام نشان داد. سیر تازه به عنوان ماده ای مغذی که باعث سلامت قلب می شود معروف است. سیر و سیر سیاه هر دو پلاک های چربی درون خون و رگ ها را کاهش می دهد. این پلاک های چربی با رسوب در بدنه رگ ها باعث تنگ شدن رگ ها و عروق شده و باعث کاهش جریان خون و افزایش فشار خون می شود.

این یک ادویه باستانی است که سال‌هایی طولانی قدمت داشته و توسط تمدن‌های مختلف در طبخ غذا مورد استفاده قرار گرفته است. دانه‌های خشخاش دانه‌های روغنی کوچک کلیه شکلی هستند که از گیاه خشخاش به‌دست می‌آیند. زغال اخته یک ادویه است که یک گیاه یک ساله است که در سراسر جهان به عنوان یک محصول نیمه خشک کشت می‌شود. استفاده از برگ‌ها و دانه‌های این گیاه در شبه قاره هند، در غذاها و همچنین در طب سنتی بسیار رایج است. دانه‌های فلفل را فلفل سیاه نیز می‌گویند، درختی است که به‌عنوان ادویه یا چاشنی خشک استفاده می‌شود.

این اصطلاحات خیلی جالب هستند و می توانند شما را غافلگیر کنند. کلمه Gray در ایالات متحده و کلمه Grey در بقیه کشورهای انگلیسی زبان (انگلیس، استرالیا، نیوزلند و …) استفاده می‌شود. کلمه Color  در ایالات متحده و کلمه Colour  در بقیه کشورهای انگلیسی زبان(انگلیس، استرالیا، نیوزلند و …) استفاده می‌شود. یادگیری این رنگ‌ها دایره لغات شما را گسترش می‌دهد و در نتیجه باعث پیشرفت مهارت‌های مکالمه شما می‌شود.

کتاب ها و برنامه های آشپزی به زبان انگلیسی پر از دستور پخت غذاهای خوشمزه هستند و ما می توانیم با دانستن نام ادویه ها و همچنین مواد غذایی پر کاربرد، طرز تهیه این غذاها را به خوبی فرا گیریم. یک مطالعه به شرکت کنندگان مبتلا به بیماری عروق کرونر قلب روزانه 20 گرم عصاره سیر سیاه را به مدت 6 ماه داد. کسانی که آن را مصرف کردند در مقایسه با کسانی که دارونما مصرف کردند سطوح آنتی اکسیدانی بیشتری را تجربه کردند و شاخص های سلامت قلب را بهبود بخشیدند. این تا حدی به این دلیل است که آلیسین، ترکیبی که بوی تند سیر را در هنگام له شدن ایجاد می کند به ترکیبات آنتی اکسیدانی مانند آلکالوئیدها و فلاونوئیدها در هنگام تخمیر سیر سیاه تبدیل می شود.

اگر پودر سیر اصل باشد، آب باید به رنگ شیری درآید و بوی سیر تازه از آن استشمام شود. اگر آب تغییر رنگ ندهد یا بوی نامطبوعی داشته باشد، پودر سیر تقلبی است. برای اطمینان از کیفیت پودر سیر، بهتر است آن را به مقدار کم خریداری کنید و به مرور زمان مصرف کنید. خرید مقادیر زیاد پودر سیر ممکن است باعث شود که قبل از مصرف، کیفیت آن کاهش یابد. همچنین، قبل از هر بار استفاده، پودر سیر را از نظر بو, رنگ و بافت بررسی کنید. همچنین، قبل از هر بار استفاده، پودر سیر را از نظر بو، رنگ و بافت بررسی کنید.

علاوه بر این، سیر سیاه می تواند باعث کاهش کلسترول و تری گلیسیرید شود که خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد. برای تهیه سسی که گوشت خوک در آن خوابانده شود، مواد تشکیل دهنده آب نارنج، سیر، پونه کوهی، زیره و نمک است. سیر همچنین به عنوان یک ماده در سایر آماده‌سازی‌های موجو در آشپزی مختلف استفاده می‌شود. سس سیر سسی است که با استفاده از سیر به عنوان ماده اولیه تهیه می‌شود.

اگر سیر در حرارت بین ۸۰ تا ۹۰ درجه تخمیر شود، شکر محلول در آب آن کاهش یافته و طعم شیرینی نخواهد داشت. همچنین هیدروکسی متیل فورفورال در فرآیند تخمیر افزایش می یابد که این افزایش در دمای ۶۰ درجه کمتر است. اینکه هیدروکسی متیل فورفورال ماده مفید یا مضری است بین دانشمندان مورد بحث است. قبلا خواص مضری برای این ماده اثبات شده بود ولی اخیرا خواص مفیدی مانند آنتی اکسیدان و ضد سرطان بودن، ضد آلرژی بودن و کاهش صدمات ناشی از کمبود اکسیژن برای آن ثابت شده است (منبع). در پژوهش دیگری 91 روز به تعدادی موش غذای پرچرب داده شد و بعد از این مدت در موش ها آثار چاقی، افزایش قند خون، افزایش چربی خون و آسیب های کبدی و کلیوی ظاهر شد.

به عنوان مثال یک مطالعه حیوانی نشان داد که سیر سیاه عملکرد کبد را در مورد آسیب مزمن کبدی ناشی از الکل، احتمالا از طریق فعالیت آنتی اکسیدانی آن بهبود می بخشد. در مطالعه‌ ای در سال 2019 روی موش‌ هایی که از رژیم غذایی سرشار از چربی و قند استفاده کردند درمان با عصاره سیر سیاه منجر به بهبود متابولیک مانند کاهش کلسترول، کاهش التهاب و تنظیم اشتها شد. تحقیق علمی و مستندی مبنی بر تقویت رشد مو یا درمان ریزش مو توسط سیر سیاه وجود ندارد. اما تحقیقاتی وجود دارد که نشان می دهد سیر تازه (و نه سیر سیاه) می تواند برای تقویت پیاز مو و از بین بردن باکتری ها و قارچ کشی مورد استفاده قرار گیرد. نحوه استفاده از سیر برای تقویت مو به صورت استفاده روی پیاز موها و از طریق ترکیب با روغن یا شامپو است. تحقیق علمی و مستندی مبنی بر مفید بودن سیر سیاه برای پوست وجود ندارد.

تلاش کرده است تا با ارائه محصولی با کیفیت و قیمت مناسب، سهمی از بازار را به خود اختصاص دهد. جوز هندی ادویه‌ای است که از تبدیل جوز هندی معطر به پودر بدست آمده و دارای بوی تند و طعم شیرین است. مؤسسه ایرانمهر با داشتن سال‌ها سابقه در زمینه آموزش زبان انگلیسی مشغول فعالیت است و به علاقمندانی که در پی یادگیری زبان انگلیسی و مکالمه انگلیسی هستند اطلاعاتی ارزشمند را ارائه می‌دهد.

اگر به دنبال دستور پخت های بین المللی هستید یا می خواهید در مکالمات روزمره خود در مورد ادویه ها صحبت کنید، دانستن معادل انگلیسی آن‌ها ضروری است. مطالعه دیگری بر روی موش های مبتلا به آسیب کبدی نشان داد که سیر سیاه کهنه باعث کاهش ALT و AST – دو ماده شیمیایی در خون می شود که نشان دهنده آسیب کبدی است. یک مطالعه قدیمی‌ تر در سال 2009 روی موش‌ های دیابتی نشان داد که فعالیت آنتی‌ اکسیدانی سیر سیاه می‌ تواند به محافظت در برابر عوارضی که اغلب ناشی از قند خون بالا هستند کمک کند. یک مطالعه در سال 2014 نشان داد که کل فعالیت آنتی اکسیدانی سیر سیاه در طول کهنه شدن به طور قابل توجهی افزایش یافته است. در این مطالعه سیر در 21 روز تخمیر به اوج محتوای آنتی اکسیدانی خود رسید. فرآیند تخمیر باعث می‌ شود سیر سیاه حاوی آنتی‌ اکسیدان های بیشتری نسبت به سیر خام باشد.

هنگام استفاده از پودر سیر, از قاشق تمیز و خشک استفاده کنید. همچنین, از برگرداندن پودر سیر اضافی به داخل ظرف اصلی خودداری کنید. در نهایت، انتخاب پودر سیر باکیفیت نیازمند توجه به جزئیات و دقت در انتخاب است. این واژه معنای وسیعی دارد و شامل هر نوع ماده گیاهی معطر و خشکی می شود که برای طعم دادن به غذا استفاده می شود. فلفل سیاه (Black pepper)، دارچین (Cinnamon)، زردچوبه (Turmeric) و زنجبیل (Ginger) از جمله ادویه هایی هستند که با کلمه Spice شناخته می شوند.